KARS / MERKEZ - Kars Mesleki Eğitim Merkezi

Tem

2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılı mezun olan öğrencilerilerimiz için bir mezuniyet programı düzenlendi. Törende konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet YİLKİN mezun öğrencilerine yeni hayatlarında başarılar dileyerek ahilik kültürüne yaraşır bir şekilde esnaf olmalarını belirtti. Törende diplomalar verildib Daha sonra bazı etkinlikler yapılarak tören tamamlandı.

Tem

Okulumuzda Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Atölyesi eksikleri İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ACAY ve Şube Müdürümüz Haydar ORHAN'ın destekleriyle tamamlanarak hizmete açıldı. Atölyemizin faaliyete girmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ ALANI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KUMANYA YARDIMI YAPILDI.

Mrt

Okulumuzda 12. sınıf kalfa öğrencilerimize İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından İş Kulübü eğitimi verildi. İş kulübü belgeleri verilerek toplantı sonlandırıldı. İş - Kur personeli Gökhan Barikan beye emekleri için okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kars Mesleki Eğitim Merkezi İdareci ve Öğretmen ve Personeli tarafından deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yiyecek, battaniye, çocuk bezi ve elbise gönderildi. Ayrıca toplanan paradan kalan kısım ise AFAD hesabına gönderildi. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.

Şbt

Kars Valisi Türker ÖKSÜZ, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ACAY'ın ve diğer kurum müdürlerinin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı İl İstidam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısında Kars Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet YİLKİN mesleki eğitim merkezleri hakkında bilgiler ve Kars Mesleki Eğitim Merkezleri hakkında bilgiler verildi.

Ara

Kars Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmeti Alanı Öğrencileri ile Öğretmenlerimiz Figen BOY KARACAOĞLU ve Barış USLU Arpaçay Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş AVCI Yatılı Bölge Ortaokuluna meslek tanıtımı ve kişisel bakım uygulamaları kapsamında toplum hizmeti çalışması amacıyla bir gezi düzenlendi. Bu çalışmada kurumumuz Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Erkek Kuaförlüğü Öğrencileri Arpaçay Arpaçay Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş AVCI Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden 200'e yakın erkek öğrencinin saç kesimini yine Kadın Kuaförlüğü öğrencilerimiz buradaki 100'e yakın kız öğrencinin saç kesimini, şekillendirmesini ve süsleme çalışmalarını başarıyla uygulamışlardır.  Bu çalışmalarda emeği geçen Erkek ve Kadın Kuaförlüğü Dalı öğrencilerine ve öğrencilerimizin yanında yer alan öğretmenlerimize gayretlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı okul idaresi olarak şükranlarımızı sunarız.