KARS / MERKEZ - Kars Mesleki Eğitim Merkezi

Ara

2022 Aralık dönemi kalfalık ve ustalık sınavlarından görüntüler....

Ara

2022 Aralık dönemi kalfalık ve ustalık sınavları toplantısı yapıldı.

Ara

Kars Organize Sanayi Bölgesinde bulunan esnafımızı ziyaret ettik. Okulumuza ait broşürleri dağıttık. Mesleki Eğitim Programı hakkında öğretmenler ile okul idaresi olarak bilgilendirme yaptık. Ayrıca öğrencimiz bulunan işletmeleri ziyaret ederek öğrencilerimizin çalışmalarını yerinde gözlemledik.

Ekm

2022 Ekim dönemi Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Öğretim Genel Müdürlüğünün belirlemiş olduğu takvim doğrultusunda planlanıp yapılmaktadır. Yaklaşık olarak 25 farklı dalda sınav yapılmaktadır. Sınava giren tüm adaylarımıza sınavda başarılar dileriz.

Ekm

Okul müdürü Mehmet YİLKİN, Müdür Yardımcısı Yücel GÜREK ve Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni İsmail SÜLEYMANOĞLU 3 defa başarı belgesi aldıkları için Valilik tarafından Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirildiler. Kendilerine meslek hayatlarından sağlık ve başarı dolu nice yıllar diliyoruz.

Eyl

Ahi Evran'ı ve yüzlerce yıldır bu topraklarda Ahilik geleneğini yaşatmış tüm esnaf ve sanatkarlarımızı rahmetle yad etmek, Ahilik Teşkilatını ve Ahilik İlkelerini tanıtmak, Ahilik Teşkilatının 'Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışı' ile Anadolu ticaretinin ve sanat dallarına sağladığı katkıları gelecek nesillere aktarmak amacıyla ilgi düzenlenen Ahilik Haftası programına okul idarecileri, öğretmenler ve çırak öğrenciler ile birlikte katılım sağladık

Eyl

Kurumumuz bünyesinde birlikte çalıştığımız  Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Mustafa GÜNEYLİ ve kurumumuz Müdür Yardımcılığı görevini yürütüp kurumumuzdan ayrılan Yusuf KALKAN arkadaşlarımızı hüzünlü bir vedadan sonra  kurumumuzdan uğurladık. Birlikte çalıştığımız ,Mustafa GÜNEYLİ ve Yusuf KALKAN'a  kurumumuza verdikleri emeklerden,gayretli çalışmalarından dolayı kurumumuz çalışanları adına  kendilerine  şükranlarımızı sunar yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Eyl

Kars Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan İlyas GÜMÜŞ beye Kars Mesleki Eğitim Merkezi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde başarılar diledik.

Eyl

Kars sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde bulunduk. Mesleki eğitim programını ve çıraklık sistemini esnaflarımıza anlattık. Okulumuzu tanıtan broşürü dağıttık.

Ağu

24.08.2022 tarihinde Kars Çimento Fabrikası Kurumumuz Yöneticileri tarafından ziyaret edildi.  Kurumumuzda Ustalık Telafi programına kayıtlı olan Kars Çimento Fabrikası Sofra Yemek Şirketi çalışanları ve şirketin diğer çalışanlarına Ustalık Telafi Eğitimi ve merak edilen diğer konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Haz

İl Müftümüz Yusuf Eviş Hocamızın tayini çıktı. Kars' a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde kendilerine başarılar diliyoruz.

Haz

Kars Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Murat BAKIRHAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendisini tebrik ettik.

Haz

2022 Haziran Dönemi Kalfalık - Ustalık ve 11. Sınıfların Kalfalık, 12. Sınıfların Ustalık Beceri sınavları yapıldı.

Haz

12. sınıf öğrencilerimizi okulumuzda yaptığımız programla mezun ettik.Okul idaresine, öğretmenlerine ve eğitim öğretim faaliyetlerinin devam etmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Okul olarak öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında  başarılar diliyoruz. Yolları açık olsun.

Haz

Okul binamızın ana giriş kapısının boyası yapılarak, eskiyen camları değiştirildi.